ISTRA, POREČ Zelena Laguna rijetkost u ponudi, građevinsko zemljište T1

Lokacija:
Poreč
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
1.500.000€
Površina:
14.114 m2

Opis

Zelena oaza opuštanja
Ako tražite mirno mjesto za odmor, na poluotoku prekrivenom borovom šumom, s uređenim kamenim i šljunčanim plažama i smaragdno zelenim morem - dođite u Zelena Resort. Smjestite se u jednom od brojnih hotela i apartmana pa se prepustite sportovima i drugim aktivnostima kojima ćete ispuniti svoje dane na odmoru. U samom zaljevu Zelena Resorta nalazi se plutajući vodeni park, dok je na kopnu nekoliko zabavnih centara za djecu, kako bi se klinci mogli zabaviti, a vi odmoriti. Mnoštvo je opcija za zabavu i večeru, počevši od raznih barova i restorana kako bi vam osvježenje uvijek bilo blizu.
Ako niste raspoloženi za šetnju uz more, do Poreča ili do susjednog Plava Resorta možete turističkim vlakićem ili brodom.

Obiluje hotelima visoke kategorije, kampovima i marinom. Gostima se nudi aktivni odmor kroz tenis, veliki nogomet, jahanje, vodene sportove ili pak pasivni odmor na predivnim plažama, u uvalama, u hladovini mirisavih borovih šuma.

Na udaljenosti od 4,7 km od centra Poreča te samo 1.1 km od prekrasnih porečkih plaža nalazi se građevinsko zemljište ukupne površine 14114 m2.
Ugostiteljsko turističke je namjene i dozvoljena je gradnja hotela te pratećih sadržaja trgovačke, uslužne, ugostiteljske, sportsko-rekreacijske, zabavne i slične namjene.
Dozvoljena je izgradnja hotela kapaciteta do 200 kreveta.

Prilaz ovo zemljište ima s asfaltirane ceste, pravilnog je oblika i ravne površine. Dio zemljišta prekriven je prekrasnim drvećem.
Odmah pored zemljišta nalazi se sva potrebna infrastruktura - plin, struja, voda, kanalizacija i telekomunikacijska infrastruktura.




Za više informacija nazovite agenta.


ID KOD AGENCIJE: 2302

Mirjana Vlahović
Agent s licencom
Mob: +385 95 5161 641
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Dodatne informacije

Dozvole
  • Vlasnički list
Blizina sadržaja
  • Park
  • Fitness
  • Sportski centar
  • Igralište
  • Pošta
  • Udaljenost od mora: 500 m
  • Trgovina
  • Blizina mora
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: komercijalno
Datum unosa
26.02.2024 22:15
Datum promjene
10.09.2024 16:30

Pošaljite upit

Molimo, recite da ste oglas vidjeli na oglasniku NekretnineIstra.com!

Kreditni kalkulator

2,80%
Glavnica:
1.500.000,00€
Ukupna kamata:
Ukupno:
Mjesečna rata:
godine(a)
%
Oglasi


Za prodaju/Za najam:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
1.500.000€
Površina:
14.114 m2
ID Kod:
2302
    Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.