Dvije kuće za odmor blizu plaže, Štinjan

Lokacija:
Štinjan, Pula
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Kuća
Ukupan broj soba:
12
Spavaće sobe:
10
Kupaonica:
11
Ukupno katova:
2
Cijena:
na upit
Površina:
550 m2
Površina okućnice:
1.090 m2

Opis

Istra, Štinjan

U malom mjestu pokraj mora, nedaleko od Pule smjestile su se ove dvije prekrasne kuće za odmor. Nalaze se u mirnoj ulici okruženoj svega par kuća za odmor i šumom. Svi potrebni sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini dok je Hidrobaza - jedna od najljepših uređenih plaža u okolici Pule udaljena svega par minuta.

Ove dvije kuće smještene su na zemljištu od 1100m2 te se prostiru na 550m2. Prva kuća nalazi se u nizu te se sastoji od 6 prostranih spavaćih soba i prekrasnog otvorenog prostora sa kuhinjom dnevnim boravkom i blagovaonicom. Tu se također nalazi i teretana kao i prekrasna ljetna kuhinja sa bazenom i dvorištem. Druga kuća je pravi unikat. Osim što je dvorište ukrašeno raznim austrougarskim i rimskim kamenom, prava posebnost je bazen koji se nalazi na krovu kuće. Također krasi ju i činjenica da je to najviša kuća u Pulskoj okolici kao i prekrasan pogled na Pulu i more. Kuća se sastoji od konobe, otvorenog prostora koji dijele kuhinja dnevni boravak i blagovaonica te 3 spavaće sobe. Stepenicama dolazimo do krovne terase sa bazenom.

Ove dvije kuće nude novom vlasniku mnoge mogućnosti. Bilo da tražite nekretninu pomoću koje bi ste voljeli zarađivati pasivno ili mjesto za život u mirnom kraju a opet blizu mora ova nekretnina nudi oba rješenja. Zasigurno vrijedna pažnje! Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.


ID KOD AGENCIJE: 1037-343

DIAMOND REAL ESTATE D.O.O.
Mob: +38552210824
Tel: +38552210824
E-mail: [email protected]
www.diamond-realestate.hr

Dodatne informacije

Komunalije
  • Struja
Vrt
  • Bazen
Blizina sadržaja
  • Udaljenost od mora: do 1km od mora m
Ostalo
  • Pogled na more
  • Godina izgradnje: 2019 godina
Datum unosa
16.07.2024 00:32
Datum promjene
12.09.2024 21:00

Pošaljite upit

Molimo, recite da ste oglas vidjeli na oglasniku NekretnineIstra.com!
Oglasi


Za prodaju/Za najam:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Kuća
Cijena:
na upit
Površina:
550 m2
ID Kod:
1037-343
    Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.